Afdrukken
PDF
feb
06

Kanaaltocht “Napoleon voor Gichon“


Logo Koetsn_Keerls De Twentse Rijtuig- en Arreslee vereniging de Koets'n Keerls houdt op zondag 18 maart 2012 een sponsortocht voor de jeugdige slachtoffers van Tsjernobyl in Wit Rusland. Het geld dat ingezameld wordt komt ten goede aan het werk van stichting Gichon.

De koetsreis die een aantal Koetsen Keerl's gaat maken in april/mei 2012 in het kader van "Met paard en koets in het spoor van Napoleon" heeft als doel geld in te zamelen voor de stichting Gichon. Deze stichting wil een steentje bijdragen aan de toekomst van de kinderen van de Tsjernobylramp door te investeren in het land zelf. Daarvoor heeft ze een tehuis aangekocht, het House of Peace. Voor de inrichting hiervan is de sponsorbijdrage bedoeld.

In het kader van de geldinzameling voor de stichting Gichon organiseerd de Koets'n Keerls op zondag 18 maart 2012 een sponsortocht. Deze tocht van 5, 10, 20, 30 of 40 km staat open voor ruiters (pony's en paarden), aanspanningen, wandelaars, fietsers en kanoërs. Ze wordt georganiseerd langs het kanaal Almelo Nordhorn via een uitgezet traject. Het is de bedoeling dat deelnemers zich vooraf laten sponsoren door vrienden en bekenden voor de door hen te rijden, te lopen of te varen kilometers. De start zal zijn vanaf 10.00 uur op een nader aan te geven plek aan het Kanaal Almelo Nordhorn.

Om al in de sfeer van de Napoleontocht te komen zal ook een aanspanning meerijden die daadwerkelijk de reis van Wit Rusland naar Parijs gaat maken.

Nadere informatie kunt u te zijner tijd ook vinden op deze website www.dekoetsnkeerls.nl. U kunt zich vanaf nu al opgeven via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Poster Koetsn_Keerls

Contact

Stichting Napoleon 1812 
KvK nr. 52390462
Bankrek. 65.48.17.839
Mail: info@napoleon.gichon.nl

Secretariaat:
Leemhuisweg 8
7665 TA Albergen